Blogger templates

May 19, 2008

Muffin Cicak Jenama Hi 5 (yaksss..)apa yang anda lihat ini bukan fantasi tapi realiti. seringkali kita mendegar keraguan tahap kebersihan roti high 5. kini, satu lagi bukti mampu meyakinkan kita betapa pengeluar roti ini tidak peka dengan aspek kebersihan.

ini terjadi di Stsesen Petronas Bandar Muadzam Shah, Pahang. seorang pelanggan telah membeli mini muffin jenama high 5 pada 24 April 2008. beliau terkejut apabila menjumpai seekor cicak yang hampir hangus di atas muffin coklat tersebut. bayangkan jika tak perasan terus ke mulut. ianya terjadi kepada seorang pakcik. apalah yang dia tahu untuk buat aduan. sekadar memulangkan kepada pihak kami.

oleh yang demikian, pihak kami berasa terpanggil untuk berkongsi cerita ini kepada semua. keburukan perlu didedahkan agar tiada lagi menjadi mangsa.

0 Say (s):

Post a Comment

- Terima kasih sebab sudi baca bebelan i
- Semua komen akan diluluskan oleh Cikgu Beso sebelum dipublish.
- I sedaya-upaya akan jawab semua komen / pertanyaan korang (walaupun kadang-kadang tu lambat) takde seksateri lah katakan :P
- Untuk kawan-kawan yang selalu jenguk i, korang memang kawan yang baik! :')
- Untuk Anonymous, it is nice if you can leave your NAME :) Thanks!

“ORANG YANG TIDAK SUKA MENGHORMATI ORANG LAIN, ADALAH ORANG YANG TIDAK TERHORMAT. ORANG YANG DIHINAKAN ITU BELUM TENTU DIA AKAN HINA ATAU TIDAK, TETAPI PERBUATAN MENGHINAKAN ORANG ITU SUDAH MENJADI BUKTI ATAS KEHINAAN DIRI KITA SENDIRI.” (HAMKA)