Blogger templates

Dec 26, 2008

Tag Mengimbau Kenangan Dolu-Dolu

Tag nih aku dapat dari Eila yang sentiasa kelihatan anggun gitu dan Ladyell yang ayu...

Syarat-syarat:-
1. sila amik gambar.. mcm gambar yg diatas ini.

2. dan letak kan di blog anda. citer skit pergi mana pki macam ni time dulu-dulu..
Pic nih diamek taun 2002, still young and available gitu (ahaks... gatai...). Baru 3 bulan keje kat kompeni aku yang sekarang nih (duhhh... bape lame da... nak dok kat sini... doa-doa ler aku dapat rezeki kat tempat lain lepas nih opsss.... dah jadi bersawang cam gini pon orang tak pedulik.... huhuhuhu). Time nih kompeni aku ade buat project launching kat Melaka so aku pon terlibat ler same untuk menyibuk.

3.TAG 6 orang
Sape aku nak kenakan yek... hehehe...emmm... get ready 1,2,3
~ darlee zuris
~ nurmala
~ yanmie
~ idayu
~ mama amie
~ sis @liyannuar


Undergoing MyBlogLog Verification

14 comments:

  1. yang u tgh tggu lagu kebangsaan abih ke.... tegak semacam je hahahah larik.......

    ReplyDelete
  2. aiseh nk dtg nie bg award dan kad..tau2 tgk ada tugasan upenya..ok nnti yan buat k..

    ReplyDelete
  3. hohoho... comelnya diaaaa.... tahun 2002 dikira masih baru lg tu Reena... lom sampe 10 tahun lagikkk... ekekeke.. comelnya tetap ado... akak pun kena gak ke?? nak kena geledah muzium nih... ti akak jawab yek...

    ReplyDelete
  4. warghhhhh!!!
    saje je kak tau
    tembak ti ;)

    ReplyDelete
  5. oo..ni balas dendamla ni.hehe..nanti kte jwb ye:)Mana nak cari gambar lama ni..??

    ReplyDelete
  6. ala tomeynye akk!
    muke bdak2 lg 2..
    :D

    ReplyDelete
  7. heheheh... ayu & polosnye... like you said... "gatai" tapi tak tau la gatai kat situ apa maksudnya... hahahah...

    ReplyDelete
  8. Hikhikhik.. comelnya.. ngn kebarung.. :)

    ReplyDelete
  9. wah!ayu gitu c's.
    bentuk badan dulu n sekarang.
    sme je kn.
    tetap maintain.
    huu..

    anak dh 2org yg chumil2..
    bestnya~
    haha

    ReplyDelete
  10. elyn - *ahaks* pandai ko yek... sebenarnye yang... gambo tak ready lagik tuh... blom smpt nak pikir posing...

    yanmie - eheheh... nasib bdn yek yang...

    @liyannuar - wah... tak sabo nak tgk sis time dolu2... nih... maklumla sis... taun 2002 ler baru start hanpon ade kamera nih...

    darlee zuris - ekekekekke... tak kena...tak kena...

    idayu - balas tag jek yang...kui..kui..kui..

    cik manis - skrg tak cam budak2 lagik ke??...hehe...

    suealeen - "gatai" ke sis??ekekkeek....

    tny - huhuhu... dah lame tak pakai skrg nih tau yang....nih sbb ade opis occasion jek nih...

    liyana - alhamdulilah yang.... heheh....

    ReplyDelete
  11. ahli baru nak join tag juga...hahaha

    ReplyDelete
  12. mr. azmie - join lerrr... hehe

    ReplyDelete
  13. wah... tang young & available yg tak tahan tu nghehehehe

    ReplyDelete

- Terima kasih sebab sudi baca bebelan i
- Semua komen akan diluluskan oleh Cikgu Beso sebelum dipublish.
- I sedaya-upaya akan jawab semua komen / pertanyaan korang (walaupun kadang-kadang tu lambat) takde seksateri lah katakan :P
- Untuk kawan-kawan yang selalu jenguk i, korang memang kawan yang baik! :')
- Untuk Anonymous, it is nice if you can leave your NAME :) Thanks!

“ORANG YANG TIDAK SUKA MENGHORMATI ORANG LAIN, ADALAH ORANG YANG TIDAK TERHORMAT. ORANG YANG DIHINAKAN ITU BELUM TENTU DIA AKAN HINA ATAU TIDAK, TETAPI PERBUATAN MENGHINAKAN ORANG ITU SUDAH MENJADI BUKTI ATAS KEHINAAN DIRI KITA SENDIRI.” (HAMKA)