Blogger templates

Jan 21, 2009

Last Friday...

Last Friday aritu aku pegi dating dengan Sis Rasp
My Caring & Luvly Sister...
Ikutkan aku dah lame kenal dengan kakak aku sorang nih
Since 2002 lagik...
Kekiranya sis Rasp nih kenal aku dari zaman anak dara solo, tunang, kawen & sampai dah ade anak la.... haha... lame gilerr...
Banyak benda-benda hepi yang kita orang sharin' together...
Mesti sis ingat resepi "Murtabak Maggi" kite tuh kan?...ahaks...
Maklumla time tuh aku tak ngeti masak lagik...
Kang memandai tunjuk skill, silap-silap bermarathon kita orang ke toilet...
So, tuh jela resepi yang paling aku takut-takut berani nak buat.. huhuhu...
Dan dun worry kengkawan...
Kakak aku tuh selamat makan murtabak maggi aku tuh...
*ye, sis rasp tulun' kompomkan*

Cane pon dah lame gile kita orang tak spend time together cam gini...
Even... kita orang bole aje kalo nak jumpe hari-hari...
Sebab ape tak slalu jumpe?
Ha... sebab kita orang nih, orang yang paling busy body kat sini.... ahaks..

Kekiranya hari jumaat aritu memang besh la...
Ade orang tuh siap dah sms aku awal-awal pagi lagik...
Dah tak sabo nak dating dengan aku... ekekeke...

Apa yang besh aritu,
Kita orang sakan bergossip borak...
Sakan makan-makan kat Sushi King *my feveret place*
Sakan jalan-jalan kat Sungei Wang dengan Low Yatt... *siap aku ajar sis rasp jalan short-cut lagik.. ponin' dia... hehehe...*
Sakan beli donut... *nyam-nyam*


p/s : So, sis rasp when our next dating?... heheh... ---ilebiu---
Botol air Hello Kitty dengan huruf "R" tuh sis rasp bagi.... yea! suker sangat...
Donut tuh untuk Danish...
Nilah sis rasp aku...

13 comments:

  1. napa nama sis rarp? pandai RAP ker? hehehe

    ReplyDelete
  2. wah!mesti best kan.
    siap dpt hadiah lg.

    best2!

    g sg.wang n low yat.rajinnnya.
    huu.

    ReplyDelete
  3. sg wang n low yat lama dah xg...
    padahal bukan jauh mana pun ngan klcc ni..hahaha
    malas giler nak berjalan2x..
    sbb apa?? sbb poket kosong..muahahhha
    cuba poket penuh..berjalan sakan..hikksss..

    akak jumaat rehat bapa jam??
    kita sejam je..kalau lama boleh je g dating2x ngan akak kan..

    ReplyDelete
  4. wah.. bestnya kan.. cute je tgk botol air tu

    ReplyDelete
  5. hmm dah agak suspek misti kenal speshly masa dpt alamat u ols nie.. hehehehe neway u ols berdua memang 'batu'lah.. glad to know both of ya :D

    ReplyDelete
  6. reena...nak ikut jugaakkkk..hiks...

    ReplyDelete
  7. wah...siok nye dia date...nak gak join..nak gak...hahaha...**cet..aq ni paling nebes nak jumpa orng..**

    ReplyDelete
  8. monkey d luffy - ini takde kaitan dgn RAP lorrr...

    liyana - mmg ngajin yang... 4kali seminggu kompom melekat kat sini... hehe...

    munirah - akk rehat dr kol 12.15 smpi 2.45 yang... owhh... iluv friday... nanti kalo bowink'2 mohla kite dating2...hehe...

    cik manis - mmg besh... tp tak guna pon yang... ltk kat bilik ariana je...

    cutemiut78 - asal hello kitty kompom kite suke yang... hehe..

    perantausepi1306 - haha.. ekceli kan sis... sbnrnye tak sgka sis rasp pon ade blog... secara tak sengaja kite terjumpe blog sis rasp nih...yg kelakar tuh, dua2 tak penah pon bgtau yg masing2 ade blog sendiri...

    eila@along - mehla yang... kompom gamat..

    nana - nebes ke yang?? ahaks... bkn kena makan pon... hehe

    ReplyDelete
  9. monkey d luffy - ini takde kaitan dgn RAP lorrr...

    liyana - mmg ngajin yang... 4kali seminggu kompom melekat kat sini... hehe...

    munirah - akk rehat dr kol 12.15 smpi 2.45 yang... owhh... iluv friday... nanti kalo bowink'2 mohla kite dating2...hehe...

    cik manis - mmg besh... tp tak guna pon yang... ltk kat bilik ariana je...

    cutemiut78 - asal hello kitty kompom kite suke yang... hehe..

    perantausepi1306 - haha.. ekceli kan sis... sbnrnye tak sgka sis rasp pon ade blog... secara tak sengaja kite terjumpe blog sis rasp nih...yg kelakar tuh, dua2 tak penah pon bgtau yg masing2 ade blog sendiri...

    eila@along - mehla yang... kompom gamat..

    nana - nebes ke yang?? ahaks... bkn kena makan pon... hehe

    ReplyDelete
  10. besnye dating,berdua je tu..hihi:)kite takleh nk dating lg,sikecik masih kecik..:).

    yumyum,doonut..sukenya,sejak kolesterol suami naik..dh tak beli dah..huhuhu

    ReplyDelete
  11. idayu - haha...mmg besh yang.... even si kecik kite pon kecik lagik... kite anto umah bb sitter jap kalo nak dating dgn hubby yang... hehhe...

    ReplyDelete
  12. hehehehehehe...adengan 'murtabak maggi' tak akan ku lupakan sis...
    tapi sedap wei u masak ... i loike!

    u will alwiz3 be my wonderful sista!

    love ya forever!

    ReplyDelete

- Terima kasih sebab sudi baca bebelan i
- Semua komen akan diluluskan oleh Cikgu Beso sebelum dipublish.
- I sedaya-upaya akan jawab semua komen / pertanyaan korang (walaupun kadang-kadang tu lambat) takde seksateri lah katakan :P
- Untuk kawan-kawan yang selalu jenguk i, korang memang kawan yang baik! :')
- Untuk Anonymous, it is nice if you can leave your NAME :) Thanks!

“ORANG YANG TIDAK SUKA MENGHORMATI ORANG LAIN, ADALAH ORANG YANG TIDAK TERHORMAT. ORANG YANG DIHINAKAN ITU BELUM TENTU DIA AKAN HINA ATAU TIDAK, TETAPI PERBUATAN MENGHINAKAN ORANG ITU SUDAH MENJADI BUKTI ATAS KEHINAAN DIRI KITA SENDIRI.” (HAMKA)