Blogger templates

Jun 16, 2009

Jalan-jalan Melaka ~ June 09






Date : 6th & 7th June 2009 (Saturday & Sunday)
Venue : R&R Seremban, Naza Hotel, Melaka & Muzium Kapal
Naza Hotel Rate : RM 160.00
Muzium Kapal Entrance Fee : RM 3.00
Weather : Too Hot
Nilah pic sepanjang kita orang jenjalan kat Melaka aritu...
Haha... silalah tatap pic wanita gumok ini yek...
(adush... tak sabo aku nak kurus balik nih).
Hepi btol budak kecik 2 orang nih dekat Melaka walopun cuacanye mak aiii... panas tak hingat...
Maklumla dah lame dorang tak jenjalan macam gini..
Aku dengan hubby plak bile balik dari Melaka aritu... perghhh... memang flat abes...
Bukan letih layan budak kecik 2 orang tuh... tapi letih ngadap jammed....
Pulak tuh bukan stakat jammed dekat highway je...
Kat Melaka pon kita orang sangkut jammed time balik makan seafood kat Alai (thanx to sis Rasp hubby for the direction ~ next time nak datang lagik...) dari kol 10 malam sampaila kol 1 pagi... baru kita orang tiba kat bilik hotel.
Nih semua gara-gara ade pesta air kat Melaka...
Next time ngasenye aku cam tobat taknak jenjalan lagik time coti sekolah...
Serik woooo...
Ape-ape hal pon seb baik Hotel Naza yang kita orang duduk nih memang besh.
Nih yang aku bagi untuk Hotel Naza (nanti kita orang ingat nak dok sini lagik)...
Staff ~
Kebersihan ~
Keselesaan ~
Food ~
Overall ~

9 comments:

  1. promote hotel nampak...
    ada share ke?
    heheee ;P

    bestnye jenjalan ek kak..

    ReplyDelete
  2. bestnye jejalan.. larat ker meround 1 melaka tu.. hehe..dah nampak peyut tu erkk

    ReplyDelete
  3. i rasa cam melaka nie panas aje kan..ermm..

    again, sowi ek aritu, me tak leh nak ckp..sib baik cik abe ada utk pass line tu :D

    oooooo jalan jem ek, cuti skolah, mmg akan jam aje kan sis :)

    ReplyDelete
  4. salam reena..

    bestnya gi jenjalan..lama x gi mkn angin...mcm best je kt muzium kapal tu..

    ReplyDelete
  5. ngeee..hotel naza yg dekat ngan tesco kannnnnnn...hiksss..ke salah..
    alo lupa la jalan kat mlk ni..hehehhe


    ariana..kamu ni buat 'kakak' geram ngan kamuuuuuuuu...

    ReplyDelete
  6. Makin sweet la mummy sorang ni!

    ReplyDelete
  7. darlee zuris - saje bg info yang... kgkdg hotel 3star pon kite bole dpt servis yg besh...

    cik anie - larat tak larat gak nih.. haha....

    rasp - it's ok sis... anyway tenkiu again

    yanmie - ala... jln2 dlm negeri jek yang... haha....

    munirah - a'ah btol kat area tesco...

    tihara - jelita tang perot...ekekek

    myza - haha... sweet kena maintain sis...

    ReplyDelete
  8. hotel naza tu dekat ngn umah sewa zaza ;)
    kalau zaza x cuti masatu, tentu kita dh boleh jmpa
    huuu

    ReplyDelete

- Terima kasih sebab sudi baca bebelan i
- Semua komen akan diluluskan oleh Cikgu Beso sebelum dipublish.
- I sedaya-upaya akan jawab semua komen / pertanyaan korang (walaupun kadang-kadang tu lambat) takde seksateri lah katakan :P
- Untuk kawan-kawan yang selalu jenguk i, korang memang kawan yang baik! :')
- Untuk Anonymous, it is nice if you can leave your NAME :) Thanks!

“ORANG YANG TIDAK SUKA MENGHORMATI ORANG LAIN, ADALAH ORANG YANG TIDAK TERHORMAT. ORANG YANG DIHINAKAN ITU BELUM TENTU DIA AKAN HINA ATAU TIDAK, TETAPI PERBUATAN MENGHINAKAN ORANG ITU SUDAH MENJADI BUKTI ATAS KEHINAAN DIRI KITA SENDIRI.” (HAMKA)