Blogger templates

Sep 15, 2008

I Love Books


Aku nih kalo tak pegi shopping. Ni lah favourite place untuk lepak-lepak dengan hubby dan anak aku. Yeah... kedai buku, tak kiralah MPH bookstore ke, Borders ke, Popular ke atau Kinokuniya. Tapi biasanya aku suka dekat area The Curve atau Ikano, Kota Damansara sebab ada tiga jenis kedai buku yang boleh aku jenguk-jenguk. Tempat dia pun luas dan tak ramai orang, so senanglah sikit aku nak handle abang kecik (Danish) tu. Kalo dulu time sekolah, aku memang suka pegi library. Nak kata ulat buku, takdelah ulat buku mana pun. Bab baca buku sekolah hehe malas gila tapi bab baca buku selain dari buku sekolah memang rajin. Boleh gitu?

15 comments:

  1. mmg bestlah if lepak2 kat situ..kekdg tu leh leka sampai berjam2 kan :D

    ReplyDelete
  2. rasp - a'ah lepas tu nak pegi tmpt lain pon dah tak sempat. ekekek

    ReplyDelete
  3. whitetulip - yea...membaca, menambahkan ilmu gitu..ehehe

    ReplyDelete
  4. saya pon suke tgk buku jugak...

    buku tiga 5....

    buku org byr hutang2 sayer...kahkahkahkah!!

    ReplyDelete
  5. fealize_eleanoer - *rolling on the floor laughing* boleh la tu... buku jugak kan??

    ReplyDelete
  6. whoopp...suka juga bc buku...
    tp slalu singgah bila stock buku dah abis di baca..
    tp kalau stock lom abis pun dtg menyinggah gakk..dtg cari bookmark hehehhe

    ReplyDelete
  7. munirah_abd - wah...siap buat stock ke?? hebatnye \(^0^)/

    ReplyDelete
  8. salam reena

    kite pon suke baca buku, tak kira la tajuk dan genre ape pun... bila beli buku mesti lebih daripada satu... buat stok dan 'back-up'... sementara nak cari buku yang baru...

    > novel ape yg 3 tahun tak abis baca lagi tuh? hehe saje nak tau

    ReplyDelete
  9. manje - haha...jgn ditanya...tah kemana tah buku tuh pegi...terok tol kan??

    ReplyDelete
  10. leka kn rilex kt kedai buku...kekadang bkn nk beli pn..abis baca kt situ je...ihiks

    ReplyDelete
  11. @k@kpokpek - good *ihik*

    ladyell - eh..eh..nape same nih?? ekeke

    ReplyDelete
  12. besh2 p kedai buku! hik2.. er.. tp cr kat sekysen komik2 je la.. hehe

    ReplyDelete
  13. nadzrah - same ler kite *ihik*

    ReplyDelete

- Terima kasih sebab sudi baca bebelan i
- Semua komen akan diluluskan oleh Cikgu Beso sebelum dipublish.
- I sedaya-upaya akan jawab semua komen / pertanyaan korang (walaupun kadang-kadang tu lambat) takde seksateri lah katakan :P
- Untuk kawan-kawan yang selalu jenguk i, korang memang kawan yang baik! :')
- Untuk Anonymous, it is nice if you can leave your NAME :) Thanks!

“ORANG YANG TIDAK SUKA MENGHORMATI ORANG LAIN, ADALAH ORANG YANG TIDAK TERHORMAT. ORANG YANG DIHINAKAN ITU BELUM TENTU DIA AKAN HINA ATAU TIDAK, TETAPI PERBUATAN MENGHINAKAN ORANG ITU SUDAH MENJADI BUKTI ATAS KEHINAAN DIRI KITA SENDIRI.” (HAMKA)