Blogger templates

Sep 19, 2008

ToyBox

Hari nih, aku nak buat toybox (xchange link) khas untuk kawan-kawan blogger aku. Cute tak?? Hehe... so ni jelah keje aku untuk hari ni. Letih tau carik pic yang kiut-miut nih tapi sebab suka punya pasal... tak kisahlah... janji hepi! So for now, ni ler dulu link yang aku tengah buat... Sape-sape yang nak xchange link, drop ur link in comment box k...


31 comments:

  1. wah..best la toy box ni..ell nye siap ada bee lg...hix

    ReplyDelete
  2. rumahku syurgaku *ihiks* i loike..

    ReplyDelete
  3. intanjameel - dah ada dear... tuh siap terbang gitu... *ihik*

    ladyell - cumeii gitu kan...

    rasp - rumahmu syurgaku jugak sis... *ihik*

    ReplyDelete
  4. hehe comeynya my icon tu..suka2x thanks kak!!

    ReplyDelete
  5. izz_izwa - dah siap dah...hehe

    ReplyDelete
  6. reena..cute miut nye...falling in luv ngan blog reena...mana dpt pic yg tomei ni..geram mcm nk cubit2

    ReplyDelete
  7. della - percaya tak kite amik dkt website jepun.. pening kepala sbb tak paham langsung msk w/site tuh tapi main hentam je click...ekekek

    ReplyDelete
  8. thanks byk2 reena..comel sgt...ada award 4 u..nnt amik kt my blog k..tq

    ReplyDelete
  9. thanks sbb singgah blog saya..kita x-change link..

    ReplyDelete
  10. Salam Reena. Yeayyyyy, link saya dah ada. Hari tu datang sini, macam takde jek. Hikhik. Thanks Reena. Comey banget sih ;)

    ReplyDelete
  11. daku jadi beg skolah :(

    waaaaaaaaa.....

    pegi skolah balik da.. :(

    ReplyDelete
  12. heeh cute nyer link akak tu. thnaks..

    ReplyDelete
  13. izz_izwa - ur welcome, nanti kite dtg amik award k...

    nurmala - xchange link utk u dear dah ada..

    yanmie - hehe....baguslah yan suka..

    puteri ezza - ur welcome dear... sorila lambat sikit nak masukkan... busy gitu..hehe

    @k@kpokpek - haha...thanks

    pge46 - ala...takpela.. cumei hape

    ras-adieza - ur welcome sis...

    ReplyDelete
  14. beso eh ikon katon kite ek..
    cayok2 reena.
    somel bangat...sukeeeeeeee

    ReplyDelete
  15. eya - heheh...suka bile eya pon suke... \(^-^\)

    ReplyDelete
  16. Laa..kt sini rupanye.Sori reena tak perasan ada bunny tuk kite. Cute..thanks ye.:)

    ReplyDelete
  17. sgt comel la sume icon2 nih! kretip tau akak ni... =)

    ReplyDelete
  18. wow!!! comei nyer icon tok i tuhhh sgt lahh sesuai i like :) tq dear...
    p/s: cam ner u buat tuhhh ajar lahhh i...

    ReplyDelete
  19. aisehh... sorry Reena... sejak kenal.. tak pasan pulak ade menda2 nih... check punya check... ado jugaks... thanks... sgt comel... hikhikhik... kalau taruk 'bee' kat link akak, lagi bganda comelnya... ho ho ho...

    ReplyDelete
  20. alalala..comei nye menda2 ni...cikmin suka la...hikhikhik...

    ReplyDelete
  21. ahakss... nape ikon tu utk eena? btw, adorable gilerrrr... tomey tome tomey *blushing*

    ReplyDelete
  22. comelnye manis pnye,
    wrne pink lg..
    tenks sis
    :D

    ReplyDelete
  23. Rupanya Toybox ni exchange link gak ?.. aku tak tau huhu....

    Tapi cutelah.. aku nak jugak! huahuahua...

    ReplyDelete
  24. kak reena..
    rin punya xde ke??
    hoho..sedynye..ni yg nak majok ni..
    uwaa~

    ReplyDelete
  25. hi.. saya nak jugak...camner nak wat mende nih eek?

    ReplyDelete
  26. reena, link me plz.. cute gle! cmne nk buat ni??

    ReplyDelete

- Terima kasih sebab sudi baca bebelan i
- Semua komen akan diluluskan oleh Cikgu Beso sebelum dipublish.
- I sedaya-upaya akan jawab semua komen / pertanyaan korang (walaupun kadang-kadang tu lambat) takde seksateri lah katakan :P
- Untuk kawan-kawan yang selalu jenguk i, korang memang kawan yang baik! :')
- Untuk Anonymous, it is nice if you can leave your NAME :) Thanks!

“ORANG YANG TIDAK SUKA MENGHORMATI ORANG LAIN, ADALAH ORANG YANG TIDAK TERHORMAT. ORANG YANG DIHINAKAN ITU BELUM TENTU DIA AKAN HINA ATAU TIDAK, TETAPI PERBUATAN MENGHINAKAN ORANG ITU SUDAH MENJADI BUKTI ATAS KEHINAAN DIRI KITA SENDIRI.” (HAMKA)