Blogger templates

Oct 14, 2008

Johnny's Restaurant

Location : Ground Floor, Kinta City Shopping Centre, Ipoh, Perak
Date : 7th October 2008

Korang penah makan dekat sini tak?
Kalo blom penah, aku suggestkan baik korang try makan kat sini.
Memang sedap, lazat, delicious, yummy...
dan yang sewaktu dengannyalah.
Aku bagi 5 bintang untuk restoren ni
kerana menyebabkan kita orang makan
sampai licin pinggan aritu.
Dahlah tuh servis dia pon cepat.
Cuma aku tak sure restoren nih ada dekat KL ke tak?
Ada sape-sape yang penah terjumpa restoren nih kat sini tak?
Kalo ada bagitaulah yek.
Tak baik makan sorang-sorang... ekeke...

21 comments:

  1. sis, if i tak silap eerrmm kat JJ wangsa maju ada... ha! bila u nak blanja i? *ihiks*

    ReplyDelete
  2. servis cepat sbb xramai org ker??
    or mmg servis cepat eventhough ramai org??

    ReplyDelete
  3. banyak kat kl ni..kat OU sebeleh Jusco supermarket pon ada... check ths out for their outlets http://www.johnnyrestaurant.com/location.htm

    ReplyDelete
  4. ooo...johnny..
    kat times square ada..
    dulu saya kerja berjaya kat times square. kalau makan kat johnny ni dapat diskaun 20%..huhu~~sedap kerabu mannga dia..nyum nyum..!!

    ReplyDelete
  5. reena,
    johny's ada kat Alpha Angle wangsa maju, Berjaya times Square, Bukit Bintang plaza, kat SUnway (x ngat nama mall) and kat Melaka tu depan mahkota parade (x ingat nama apa mall tu juga).all these outlets, @pp dah try

    Pekerjanya rata2 bangsa asing tapi servis mmg kelas..

    Kalau pakai card jusco, dapat 10% discount on ala carte.

    ReplyDelete
  6. yup memang sedap...merata2 ader dun worry

    ReplyDelete
  7. reena,u mkn apa?nape tk tunjuk...

    ReplyDelete
  8. haa penah pegi yg ou..mmg sedaaaapppp..nyam nyamm

    ReplyDelete
  9. huhu...

    sedappppp!! penah mkn kt jusco ipoh!!

    tomyam dia sedap!! hihi

    erm.. rasanya kt sg wang ada.. bwh skali.. kt ngan rasa utara..

    ReplyDelete
  10. reena kat alamanda pun ader... servis memang laju and sambal dia memang yummylicious ;D

    btw alamat pos tu ikutlah, alamat mana yg u ada bila bungkusan tiba hehehehehe ;D

    ReplyDelete
  11. i've been in johnny's restaurant alamanda putrajaya..
    ya
    sgt besh kan?
    i heart their thai steamboat
    mmg ngetop!

    for more info of location : http://www.johnnyrestaurant.com/location.htm

    ReplyDelete
  12. wah johnny..selalu gak lepak sini..bestkan sis..makan dengan bayaran yg puas ati...dan perut!

    ReplyDelete
  13. isk, apanyer yang best ah..???nape tak publish menu??menu mana??

    ReplyDelete
  14. hahaa..mkn kat johnny ke.
    suke gak mkn situ.sos steamboat die sedap kan.
    nasib baik lah akak aritu
    slalunye servis die mmg lambat.esp kalu order yg goreng2.
    saya penah ngamuk dlm tu skali.
    order nasi ayam je dah 1/2jam blom smpi2 g.huhuu..hangin je.

    ReplyDelete
  15. mmg sedap kan but we all selalu pi kat One Utama pon ada gak!!! yg tak best tuhh sometimes full nasib baik servis ok kan...

    ReplyDelete
  16. Kinta City Shopping Center ni yg ada jaya jusco dekat dgn JPJ tu ke?

    ReplyDelete
  17. ada la kat sunway..sedap ek?sy penah mkn sekali...agaknya mcm tak sesuwei kot ngan citarasa sy yg ala2 kampung ni..hehe..masa tu tmn member mkn steamboat..sy pun ada mkn satu menu ni..lupe dah namanya...

    ReplyDelete
  18. rasp - lorr...nape tak perasan ada kat situ ek?? nnti kite belanja sis, bila sis free?? *ihik*

    munirah abd - ekekke...kalo tak ramai org servisnye cpt takkan dapat pujian pon dr kite...sayang..oii...

    anonymous - wahh...rupanya ada w/site dia ek?? beshnye...nape tak tau nih...anyway tenkiu sgt2

    nurmala - a'ah btol tuh yang...licin kite mkn... ekekek

    @k@kpokpek - info yg details... tenkiu sis...cayang sis..

    putri - tuhla psl...nape kite tak perasan ek?? ekekek

    ladyell - kite mkn nasi goreng nenas plus kerabu mangga... kan dah tunjuk kat pic tuh..tapi tak mention mkn ape jekkk...ehehhe...jgn mare yek sis..

    azliejonet - nanti nak try pg sana lah...eheheh... thanks..

    perantausepi1306 - alamanda pon ader?? beshnye... okie...jwbnye kena bg alamat opis nih...

    miss zaza - thanks yanggg...

    eila@along - tuhla yg bagus... baru puashati nak kuarkan duit...kalo mkn tak sdp rase cam nak tempeleng jek tukg msk tuh...dahlah tak sdp kena byr lagik...ishhh... sowiii...emosi ler plk..ekekke

    whitetulip - semua nya besh yang...hihi...

    darlee zuris - alemak ade tmpt yg slow dia nye servis gak ke??...mmg patut hangin satu badan...lapo lah katakan...

    babysofia - kat kl kite blom penah try lagik...maybe kite igt restoren cina kot...ekekeke

    ahni - a'ah..kat situ ler tmptnya...

    della - mskn goreng2 pon dia ada tau yang...

    ReplyDelete
  19. aiseh Reena nih... dah sampai Ipoh... takmo pon ting tong akak... kat JJ tuh... penah gak mkn kat situ... mmg best! rugi pulak x dpt jumpa rituh... tu la.. dah tadek rezki, kan...

    ReplyDelete
  20. @liyannuar - takpe sis next time k... kite dating sama2 *ahaks*

    ReplyDelete
  21. johnny steamboat kat bb plaza ada, jj wangsa maju ada, time square pun ada. servis dia mmg cpt walaupun ramai org....

    ReplyDelete

- Terima kasih sebab sudi baca bebelan i
- Semua komen akan diluluskan oleh Cikgu Beso sebelum dipublish.
- I sedaya-upaya akan jawab semua komen / pertanyaan korang (walaupun kadang-kadang tu lambat) takde seksateri lah katakan :P
- Untuk kawan-kawan yang selalu jenguk i, korang memang kawan yang baik! :')
- Untuk Anonymous, it is nice if you can leave your NAME :) Thanks!

“ORANG YANG TIDAK SUKA MENGHORMATI ORANG LAIN, ADALAH ORANG YANG TIDAK TERHORMAT. ORANG YANG DIHINAKAN ITU BELUM TENTU DIA AKAN HINA ATAU TIDAK, TETAPI PERBUATAN MENGHINAKAN ORANG ITU SUDAH MENJADI BUKTI ATAS KEHINAAN DIRI KITA SENDIRI.” (HAMKA)