Blogger templates

Jan 13, 2009

Hello Kitty Collection ~ Part 1

Nilah antara collection Hello Kitty Ariana yang telah
disumbangkan dengan jayanya oleh mama dia *ahaks*

Silalah... belek-belek yek...
Kalo nak, sila beli sendiri... hehehe...
Tak pon mintak pada pasangan anda masing-masing...
*Oppss... Kite tak cakap ape-ape... lalalalala*

p/s : cik queenrara yang tomei... tuhla ngupenye 'kain langsir' tuk' pintu bilik Ariana yang akak belikan *takkan ler... Ariana yang beli plak - ahaks*. Chomel tak?




27 comments:

  1. weeeeee...santeknyer....isshhhh....ni mesti mama tumpang skali kan..even dah bg kt ariana...

    ReplyDelete
  2. salam reena..

    cantiknya koleksi tu semua..bertuah ariana..yan kejelesan nie..nak satu leh tak??..ehehe..

    ReplyDelete
  3. siyes cumel..
    akk ni berjiwe mude btul..
    kekeke

    ReplyDelete
  4. wahhhh meriahnye baby gegirl ni... ello kitty.. meow, meow tau.. :D so sweet the mama and the baby

    ReplyDelete
  5. aku rasa.. mama dia yang punya collection nih.. bukan anak dia.. hahaha...

    ReplyDelete
  6. u mmg peminat setia yek!! my doter suka sgt plus mummy nyer sekali hehehe... koleksi i tak lah byk sgt but ada lah jugak...nanti nak ambik pic gak leh!! leh tukar2 info mana beli yek!!! bilik sofia pon i tak abiz deco lagik coz umah apt kat klang je boleh umah skrg tak leh coz dia still tido sekali dgn i hehehe... jemput lah dtg bday sofia coz theme dia pon hello kitty!!! sure u suka :)

    ReplyDelete
  7. fuhhyoo.. byk tuuu... mama join sekali ekk ???

    ReplyDelete
  8. ini sah sah mama dia yang nak main sebenarnya.mesti tak puas main masa kecik kecik ni?hehe

    ReplyDelete
  9. nie koleksi arianna ke koleksi mama die??
    hheheee ;)

    ReplyDelete
  10. uish..kecik2 lg dah byk collection ek..ni yg jeles ni..huhuhuhu..

    ReplyDelete
  11. uish..meriahnya hello kitty collection dia.. tomei2 ler..

    ReplyDelete
  12. myknyer collection mama ariana opsss collection ariana nyer la hihihi

    ReplyDelete
  13. errmmm...agak2 lah tu sebenarnya koleksi sapa ek *ihiks*

    ReplyDelete
  14. lupa plaks nak inform...ada award for you..meh le amiks nanti kat 'umah' i...

    ReplyDelete
  15. arianaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
    auntie nak tumpang tido dlm bilik muleh tak?? hehehhe

    ReplyDelete
  16. cantiknya hello kitty ni.
    cute sgt2.ptt lah c's suka benda2 ni.huu.

    ReplyDelete
  17. wallaweh...mak arianna yg taksub nih..:)ariana,ada komen?

    org species cute ni mmg suke mende2 cute ekk...

    ReplyDelete
  18. cikmin - musti... hehehe...

    yanmie - salam yan... nak satu ke?? mntk kat hubby hehehe...

    cik manis - ahaks... walopun umo dah tua yek yang...

    monkey da luffy - no..no..no... ahaks...

    perantausepi1306 - ihik... kiut tau sis... meow..meow...

    tulang ikan - ahaks... taknak join kumpul ke yang??

    emilia azman - same2 share yang... hehe

    niesha - nanti nak kumpol lagik yang...

    siti fatimah - wah... theme hello kitty... wahhh!! beshnye....yang

    sweetmama - hehe.. a'ah.. *tanpa segan silu ngaku*...

    suke bebel - eleh... nanti dia dpt bb gurl.. siapla... tah2 dia pon main barbie doll... ahaks...

    darlee zuris - koleksi share sesame yang... hehe...

    della - ahaks... yang... nak tulun' tmbhkan ke??

    cutemiut78 - nih blom byk lagik nih sis... kena tggu lagik setaun... fuh.. tah2 bertimbun.... hehe...

    elyn - ahaks.... mane2 la yang... ekekkee...

    rasp - koleksi same2 ... *ihik*... tapi mama dia yg melaburkan duit... duh... untung btol ariana...

    okeh sis... i'll comin'...

    munirah abd - ahaks... bole... aunty tido bwh k... heheheh...

    liyana - a'ah.. kiutkan yang.... cam rase diri sendiri pon kiut gak... ahaks...

    lady ell - ariana kate no komen yang.... sbb mama yg melabur duit utk hello kitty nih...heheh... ariana trime jek...

    ReplyDelete
  19. omaigosh ! so many hello kitty in her room ! eh i nak jadi anak u jugak lah... can meh ? =D

    ReplyDelete
  20. ergh, uwek

    kak, ciumkan danish and ariana tau
    syg dorg gila gila

    ReplyDelete
  21. julia - ahaks... meh sini kite timang tinggi2.... *errk..larat ke??* hehehe...

    queenrara - dorang mmg slalu kena tium yang... *ihik* tenkiu... aunty sayang ariana nak hello kitty aunty yg beso tuh....

    ReplyDelete
  22. uiks....cute jugak ek hello kitty ni...untung leh share share ngan ariana..;)

    ReplyDelete
  23. hehehe... bkn ape yg kumpul semua nih.... sbb nak tantekkan bilik ariana nanti one day...

    ReplyDelete
  24. wow........ so amazing.. nak juga jadi anak reena... nak juga... mama... nak HK

    ReplyDelete

- Terima kasih sebab sudi baca bebelan i
- Semua komen akan diluluskan oleh Cikgu Beso sebelum dipublish.
- I sedaya-upaya akan jawab semua komen / pertanyaan korang (walaupun kadang-kadang tu lambat) takde seksateri lah katakan :P
- Untuk kawan-kawan yang selalu jenguk i, korang memang kawan yang baik! :')
- Untuk Anonymous, it is nice if you can leave your NAME :) Thanks!

“ORANG YANG TIDAK SUKA MENGHORMATI ORANG LAIN, ADALAH ORANG YANG TIDAK TERHORMAT. ORANG YANG DIHINAKAN ITU BELUM TENTU DIA AKAN HINA ATAU TIDAK, TETAPI PERBUATAN MENGHINAKAN ORANG ITU SUDAH MENJADI BUKTI ATAS KEHINAAN DIRI KITA SENDIRI.” (HAMKA)