Blogger templates

Jan 2, 2009

Genting Highlands 2006

Eh... eh... blom pape... tetiba dah muncul pic genting kat blog aku nih.
Weh... pantas dan berdedikasi btol aku nih kan??
Silalah mengaku sebelom aku menggeletek korang 200x.
Sebenarnye aku buat magic jer nih?
Ianya bukan Fuhyo Magic mahupun David Copperfield yek.
Tapi magic auto-publish jerr...
Hehe... korang sangat mudah terpedaya tau.
Owang-owang yang buat magic nih pon kalo korang nak tau
bukan terror manenya pon.
Semuanya dusta semata-mata.
(dusta-dusta pon... aku gi layan tengok gak *ahaks*)

Lagipun hai... kat celah manenya aku nak ngadap tenet sekarang nih cik kiah oiii!!
Bole aku imagine betapa very da busybodynya aku dengan budak kocik dua orang nih

Anyway sebelom korang merindui aku, dan aku merindui korang.
Meh layan pic expired aku yang bertarikh 23/12/06
Sajerr.. bagi korang feel Genting sket... egegegege
Brrr... terase hembusan bayu yang menyegarkan gitu... ahhhh..





Danish time nih... baru jek 8 bulan

13 comments:

  1. wah! best nya..tgk pic2 uko tu....comel bby tu

    ReplyDelete
  2. waaa..imbas kenangan lama ek..
    ke ada sesi genting penghujung 2008 lak??
    hehhee..

    ReplyDelete
  3. Ewah3x..
    Tetiba mood genting ni.. ape cite ni sis? Nk bercuti ke genting plak ke nih?

    Syioknya tgk lmpu2 tu..

    ReplyDelete
  4. wah....best nyer..
    dala lama x pergi genting..
    last time gi genting rasanya bulan feb,2008.. nak dekat setahun kan..

    ReplyDelete
  5. hehe
    trase angin mnusukk...
    danish cutenyeee!
    :D

    ReplyDelete
  6. brrrrrr sejuk ooo kena hembusan nie nghehehehe..

    ReplyDelete
  7. isk...reena..kite nak pic terbaru ok...rasenya movie 3d tu di tutup..tak taule dah bukak balik ke tak..

    ReplyDelete
  8. kiutnya danish... hehhehe...
    njoy ur holiday kak!!

    ReplyDelete
  9. wah...tertipu aaaakakkkk...huhuhu...

    ReplyDelete
  10. ab geldofg - tak nak join ke?? hehe..

    darlee zuris - *ahaks* dah lame nak tepek pic nih yang.. tp x berkesempatan....

    tiha - jom lerr cuti2 m'sia skali... *ahaks*

    tny - eish... yang kan dah cite smlm nak titon kat genting...

    nurmala - alahai... yang.. time berdua2an nih sesuai ler pg genting... bole main mcm2 games... cam kite nih dah pyh... tapi sib baik dah puas main games time bujang2 dolu2...

    cik manis - burrr... sejuk tak hingat nye yang...

    rasp - a'ah sis.... 15 celcius tuh..

    eila @ along - a'ah la yang... cam tak perasan jek waktu pg tuh....

    munirah abd - tenkiu yang....

    cikmin - *ahaks* dun get mad sis...

    ReplyDelete
  11. Hehehe..
    Time sy post comment tu.. sy baca reversed.. ho..ho..ho.. sbb tu missed out citer nk tido genting tu :P

    ReplyDelete
  12. hohoho.. msti cam ngase nak top muke malu nih... heheh

    ReplyDelete

- Terima kasih sebab sudi baca bebelan i
- Semua komen akan diluluskan oleh Cikgu Beso sebelum dipublish.
- I sedaya-upaya akan jawab semua komen / pertanyaan korang (walaupun kadang-kadang tu lambat) takde seksateri lah katakan :P
- Untuk kawan-kawan yang selalu jenguk i, korang memang kawan yang baik! :')
- Untuk Anonymous, it is nice if you can leave your NAME :) Thanks!

“ORANG YANG TIDAK SUKA MENGHORMATI ORANG LAIN, ADALAH ORANG YANG TIDAK TERHORMAT. ORANG YANG DIHINAKAN ITU BELUM TENTU DIA AKAN HINA ATAU TIDAK, TETAPI PERBUATAN MENGHINAKAN ORANG ITU SUDAH MENJADI BUKTI ATAS KEHINAAN DIRI KITA SENDIRI.” (HAMKA)