Blogger templates

Jan 28, 2009

Jomla Twitter!!

Haha... aritu... takde angin, takde ribut
tetiba aku senyap jek...
Bukan merajok pon... ekekeke...
Sebenarnye aku ade bertapa kat kampung aku kat Johor sempena CNY nih...
Tapi tak sempat nak bagitau kat korang...
Ayat glamor aku hehe.... cam besa *busy body*
Maklumla name pon balek kampung so kurangla canggih sket bile balik kampung nih..
Huwaaa... aku tak bley nak bertenet tau...
Bapak aku la nih... tak suke dengan menda-menda teknologi nih...
Dia kata membazir duit menda-menda cam gini...
Uhhh... Nak kate camanela kan?
Bapak cakap cam gitu so aku takleh la nak melawan...
Huwaaaa.... *kuat sket*...
Syiok btol jadi bapak aku nihkan...
Masalahnye bile aku buat cam gini kat anak aku...
Dia orang langsung tak layan...
Dia orang nak menang lagik adela...
Aku dengan hubby aku gakla yang surrender... uhhh...

So, next time kalo aku hilang lagik,
Korang bole check appointment kat CALENDAR aku tuh.
Senang je... korang bawak cursor korang kat situ,
hah... kuarla dia nye description...
Takpon korang activate ler TWITTER...
then follow aku kat twitter...
bole kite chat-chat kat situ...
At least aku bley hapdet twitter pakai hanpon...
Takdela korang nanges ngindukan aku....
Haha... sanggup ke korang nak kuarkan air mata untuk aku yang chomel nih....?
*ihik*

p/s : tetiba aku meng'gile' twitter kat kampung... ekekke... kemaruk nak main tenet la tuh...

14 comments:

  1. haaaa akak. lepas tgk akak update twitter baru laaaa leen tawu cane nak guna.. leen da lame wat akaun tp siyes tak reti... rupe2nye letak lam blog ekk ekekekekeke...

    leh la kite update2 sket kan kalo tak dpt pun? hihi.. soka.

    ReplyDelete
  2. twitt twiittt guna handphone tak mahal ke kak?

    ReplyDelete
  3. reena,Johor area mane ekk.

    uihh..bnyk tu kos nk twitter reena..tp kalau reena lh kn..no problem ekk.janji senang hati..:)

    ReplyDelete
  4. ummi balqis - akk pon dah lame gak ade a/c dgn twitter nih tp cam tak syiok memula tuh...skali singgah blog member2 laen nmpk ade twitter kat blog dia org...pastu br ler tau... ngupenye ade widget tuk' twitter nih... hehe...

    queenrara - errr..ngasenyekan yang adela dlm 50 sen skali upload tp arituh abes kredit 30 hinggit gara2 main tenet guna hanpon nih... uhhhh...

    tiha - hye...nih mst tak bc abes nih...hehe..

    ladyell - johor kat kluang yang... haha...takdela no problem sgt yang... nih credit pon ambek dr hanpon hubby...hihihihi...slambe jekan.....

    ReplyDelete
  5. Salam, would you like to earn extra income and spend it on your cute lil one? Imagine all the adorable clothes and toys that you can buy with just some clicking and mail sending. All you need is your pc and your network connection and voila! You are ready to generate thousands of extra $$$.
    Interested? Click here to find out more :)

    ReplyDelete
  6. laling reena..kte pn ada twitter tp nak wat lawa skit nak tempek kt blog taktau lak..hihi.so,bisu jela 'twit' tu..:)

    ReplyDelete
  7. saya nk wat appoinment gak
    ;P

    kak..zuris tukar url tau
    http://mydarleeluv4eva.blogspot.com

    ReplyDelete
  8. la.. blk Johor ke.. napa tak info akak.. blh ler kita tenet2 bertentang mata plak.. heh..heh..heh...

    ReplyDelete
  9. Twitter.. ramai orang dah register.. sy belum lagik.. best ke? Lebih kurang cm update aktiviti harian je.. kan? Ke ada function best?

    **malas nk explore sendirik!! :P Budak bertuah!

    ReplyDelete
  10. HOK ALOH...

    kak reena orang kluang ke??? kluang kat ne kak? kita sekampung..leh la jumpaa nanti kalau balik kg..

    ReplyDelete
  11. fifi - owh...okie do...

    idayu - haha.... sbnrnye bile ayu upload dianye gadget kat bhg l/out automatic dia akan ikut l/out ayu tuh...

    darlee zuris - aik cane bole tuko address nih yang??...ape sdh jd dgn blog lame?? jeng...jeng...jeng...

    cutemiut78 - haha... nanti next time k sis....

    tny - tau takpe...ahaks... takde pape sgt yang.... cume kite bole follow org tuh buat pe, then kite hapdet skali ape yg kite tgh buat... tuh jekk...

    mamaelly - akk kat tmn sri kluang yang.... elly??

    ReplyDelete
  12. pdan la akk sonyap je..
    akk da balik cuti,
    manis lak yg ngilang coz tenet sakit
    :((

    ReplyDelete
  13. alahai...sian dia....ngindu akk ke?? seb baek tak demam... hehe

    ReplyDelete

- Terima kasih sebab sudi baca bebelan i
- Semua komen akan diluluskan oleh Cikgu Beso sebelum dipublish.
- I sedaya-upaya akan jawab semua komen / pertanyaan korang (walaupun kadang-kadang tu lambat) takde seksateri lah katakan :P
- Untuk kawan-kawan yang selalu jenguk i, korang memang kawan yang baik! :')
- Untuk Anonymous, it is nice if you can leave your NAME :) Thanks!

“ORANG YANG TIDAK SUKA MENGHORMATI ORANG LAIN, ADALAH ORANG YANG TIDAK TERHORMAT. ORANG YANG DIHINAKAN ITU BELUM TENTU DIA AKAN HINA ATAU TIDAK, TETAPI PERBUATAN MENGHINAKAN ORANG ITU SUDAH MENJADI BUKTI ATAS KEHINAAN DIRI KITA SENDIRI.” (HAMKA)