Blogger templates

Nov 10, 2009

Free Kawaii Wordpress Template

Iyerr.. ini adalah kisah sambungan entry Free Kawaii Blogger Template
yang tak menjadi tuh... cehhh...

Sebenarnye Kawaii Blogger Template tuh adalah dari Wordpress Template...
yang telah diubahsuai oleh THEMERIOUS kononnye untuk kegunaan pengguna blogger
tapi ngupe-ngupenye ade error link plak kat file yang dia attach tuh...
~duh... tensen mokcik~

Untuk orang-orang yang pakai WORDPRESS plak, bolela dorang sehati berdansa lepas nih
sebab hah... tengok bawah nuu... ade 5-6 macam
kawaii template untuk dorang dunlod
~grrr.. mokcik jeles nih... kang silap-silap mokcik tukau ke wordpress kang~
























10 comments:

  1. sabar sabar sis...kalo tak sabar tukar je hehehehe

    ReplyDelete
  2. reena..

    sll template kalo dia live demo,mmg dia akan kuar template yg real kan..tp bile kite klik link live demo tu,np dia x direct ke template real?

    kite td tu try klik template no 2. yg len2 x try lg..hehe

    ReplyDelete
  3. rasp - errr... hihi... ade gak hati gatal kite menyuruh2...berbuat begitu sis...

    eya - hohoho... nihla dia... kalo post entry pakai sblh tangan jek... (maklumla smbl bg b/feed)... okie... dear... dah repair...cikgu eya... sila check semula ye... hihi

    ReplyDelete
  4. erm tuela ms dpt jer link tue trus gelojoh msk,mmg dh rambang mata bgai tgk Kawaii template yg kiut2 tp bla try tukor hbs sume lari..~!~

    Bole kah akak bntu sy insan yg lembapz IT nie???
    tp sy ttp nk gak tukor template yg cun melecun tue!~!

    ReplyDelete
  5. reena, no need to change your template.... dah cukup kawaii...!!! but if ada byk masa terlebih, buat je ...

    Bagus u duduk rumah lama2, many things can share with us.

    ReplyDelete
  6. reena,tk yah tukar wordpress..tp boleh import apa yg dr blogspot ke wordpress.tp memula kenalah sign up dulu..nnt bila dia dh sediakan dashboard,klik kat 'tools' then klik 'import'.WP boleh import posting kita dr mana2 je web site.dan yg bagus,semua posted kita dr awal tk kan hilang.try la..

    ell ada gak Wp ni utk backup kalau ada apa2 terjadi kat blogspot.n3's mmg 100% samalah.

    ReplyDelete
  7. owh..baru ell perasan yg reena tk guna 'blogspot'.tp try la..mana tau membuahkan hasil...:)gud luck dgn template baru..

    ReplyDelete
  8. mmg LETOP!!!.. semua template2 tuh .. ape lg reena .. tukar la...tukar laa.. (hehehe.. meracun nih..kepala dah keluar tanduk 2..) hehehe

    ReplyDelete
  9. loveaqsha - haha... mcm lerr akk nih superb iT yang... 2x5 jgk yang... bab menjahanamkan l/out mmg akk terer...

    t. hami - haha... lps nih slowla sket aktiviti mensharin' nih sis... maklumla dah msk keje blk...

    ladyell - haha... geramnye skjp je yang... pastu kemalasan plak nak tuko2 bagai nih... pengphm jela byk mende nak kena b/up dgn repair...

    yanie - chomey mcm kak reena kan?? (^-^)

    lana - haha... saje je tuh bikin gempak nak tukau... tp ikutkan MALAS... boley gitu??... uishh... dah kuar tanduk ke..?? jgn tanduk kite k yang... takuttt...

    ReplyDelete

- Terima kasih sebab sudi baca bebelan i
- Semua komen akan diluluskan oleh Cikgu Beso sebelum dipublish.
- I sedaya-upaya akan jawab semua komen / pertanyaan korang (walaupun kadang-kadang tu lambat) takde seksateri lah katakan :P
- Untuk kawan-kawan yang selalu jenguk i, korang memang kawan yang baik! :')
- Untuk Anonymous, it is nice if you can leave your NAME :) Thanks!

“ORANG YANG TIDAK SUKA MENGHORMATI ORANG LAIN, ADALAH ORANG YANG TIDAK TERHORMAT. ORANG YANG DIHINAKAN ITU BELUM TENTU DIA AKAN HINA ATAU TIDAK, TETAPI PERBUATAN MENGHINAKAN ORANG ITU SUDAH MENJADI BUKTI ATAS KEHINAAN DIRI KITA SENDIRI.” (HAMKA)