Blogger templates

Nov 19, 2009

Vogue Pregnant Mummy Give Away


Jenjalan dekat blog mamaelly tadi, ternampak ler dia dok join kontes pasal vogue pregnant mummy nih.
Penganjur dia ialah cik puan Notti Netti.
Wahhh... tetiba hati gatai ku teringin plak nak join sekaki... maklumla aku pon dah lame tak try join kontes-kontes cam gini.
Wish me luck k... everybody...

Memandangkan term & condition dia sempoiii ler sesangat & yang penting mesti nampak VOGUE walopun dialam uwek-uwek gitu...
Maka, gigihla aku menggodek-godek external hard disk hubby aku carik pic peknen yang konon-konon paling vogue pada pandangan mata aku. Yezza... akhirnye jumpe jugak...
Fuh.. fuh... bangga giler aku.. ahaks...

So, untuk makluman cik puan Notti Netti..
Nama aku Reena Onn... tapi sebenarnya takde kena mengena dengan Linda Onn k...
Walopun kita orang nih same-same kurus *eceh... perasan...ahaks*
Sekarang nih aku tengah dok pantang anak no. 3... still dalam proses slim-melimkan body gitu.
Waktu pic nih diamek aku tengah dok preggiekan Danish 5 bulan *my 1st baby*. Tapi sekarang nih Danish dah pon masuk umo 3 tahun dah.
Kalo korang perasan muke aku kat pic nih nampak pucat sket sebab
aku baru je tamat proses uwek-uwek, baru je ade selera nak makan macam biase balik dan baru je ade mood nak melaram-laram.
Mesti ade yang kompiuskan... kenapela aku malaram tak hingat time nih...
Haha... sebenarnye ade invitation open house oleh big boss aku dekat Shang Ri La Hotel, Putrajaya.
Nak pakai baju kebaya, kompomla dah takde shape...
Tah cane yang ade cume baju dress nih je...ikutkan dress nih sepatutnye aku pakai waktu nikah
tapi tak menjadi gara-gara pak andam aku kate
"Sexy sangat ko nanti depan Tok Kadi"
So, seb baekla dress nih aku buat jenis loose...
Dan penyut aku pon still chumey lagik...
Tuh yang jadinya aku...
pompuan peknen yang paling vogue kat majlis open house tuh....haha...
dasat... dasat...

15 comments:

  1. good luck bebeh... cute sgt2... mesti menangggg nih... caye lahhh... sgt2 vogue gitu, ahaks!!!

    ReplyDelete
  2. hehe..kak reena sgt cute la in dat dress..hehe..
    ni klu pkai bju ni kt knduri kawin (wlupun tga pregnen) silap2 org ingt akak yg jd pngantin..hik2

    anyway gudluck!! :)

    ReplyDelete
  3. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  4. huhuhuhu saingan sengit ni...ahaks..hehehe suka2 kan reena...seksi youuuu....

    ReplyDelete
  5. vouge da vass gitu.good luck!!ada harapan nih.:)

    ReplyDelete
  6. wah gud luck sis..akak mmg vouge la..!~
    Suker lau tgk mummy peknen tp stil vouge da vass..!~ mengancam tau..hikshiks

    ReplyDelete
  7. igt pengantin mn td.. mmg vogue la sis.. lau baring lg gorgeous.. muahaha.. chaaoiiyok2x!!

    ReplyDelete
  8. wah2 kak reena.
    sgtt vogue dan cantikk even nga prgnant :D

    btw,
    i'm back sis.
    stelah lameeee x berblog.
    gehehehe

    ReplyDelete
  9. wahhhh reenaaaaaa posing kat atas katil gitu~ comelnyeeee. kak scha pon teringin nak letak gambar kak scha and family tapi my hubby tak kasi pulak. dia kate nak blog boleh tapi no family pics huwwaaaaaaa~ dulu blog kak scha yang lama happyscha & simplycraftybonda ade jugak gambar, tu personal blog macam blog reena ni.
    Pastu terpaksa delete blog tu, kak scha buat photoblog je. Good luck reena all the best tau =)

    ReplyDelete
  10. sis naper tak buat n3 bebyk...
    u mmg sentiasa vogue tru out all 3 pregnancies...i suka tgk tau...
    gud luck!!!

    ReplyDelete
  11. nko ni lawa ek..sayangnya aku takleh nk masuk contest pasal tk de gamba pegnant..tak penah merasa pegnanttu caner..ko doakan la aku ek reena cute!

    ReplyDelete
  12. Hihi..mmg vogue la yang. good luck :)

    ReplyDelete
  13. utk semua - tenkiuuu... so much...
    utk k. scha - mayb hubby k. scha takmo glamer2 kot...hihi... kite pon buat blog just utk kenangan buat ank2 kite... at least dorg tau ape aktiviti mama, papa dan dorg buat mase kekecik...

    ReplyDelete

- Terima kasih sebab sudi baca bebelan i
- Semua komen akan diluluskan oleh Cikgu Beso sebelum dipublish.
- I sedaya-upaya akan jawab semua komen / pertanyaan korang (walaupun kadang-kadang tu lambat) takde seksateri lah katakan :P
- Untuk kawan-kawan yang selalu jenguk i, korang memang kawan yang baik! :')
- Untuk Anonymous, it is nice if you can leave your NAME :) Thanks!

“ORANG YANG TIDAK SUKA MENGHORMATI ORANG LAIN, ADALAH ORANG YANG TIDAK TERHORMAT. ORANG YANG DIHINAKAN ITU BELUM TENTU DIA AKAN HINA ATAU TIDAK, TETAPI PERBUATAN MENGHINAKAN ORANG ITU SUDAH MENJADI BUKTI ATAS KEHINAAN DIRI KITA SENDIRI.” (HAMKA)