Blogger templates

Nov 23, 2009

Zoo Negara, Kuala Lumpur


 
 
 
 

Date : 26.02.2008
 Venue : Zoo Negara, Kuala Lumpur
Price : RM 10.00/person

Pic nih memang dah basi... tapi sesaje nak share dengan korang
suasana & view dekat dalam zoo negara.
Agak-agak kalo dah bosan jenjalan kat shoppin' complex tuh,
tryla jenjalan kat sini plak...
Skali-skala tuko angin...


Waktu pegi zoo negara nih aku tengah peknen Ariana 5 bulan.
Danish plak baru je 2 taun.
Sronok sangat bawak Danish pegi sini, kecoh mulut dia tanye itu ini...
budak baru belaja la katakan....
At least takdela dia tengok binatang kat tv aje...


13 comments:

  1. Da lame xg zoo, last pegi ms umo 10thun..!~

    Rs cam nk pegi plak,nk imbas zmna ms kecik2 dlu.!~!
    Bila dpt g zoo,rs cam da lgkapla dok kl nie ms tue fkirlakn!!!~hehe

    Patutla tgk pict akak lain bebenor rupanyer picta awl thun lpas..~!sweet*

    ReplyDelete
  2. haha.. g zoo erkk.. np x singgah umah yang.. dekat dgn umah lana .. umah MIL .. pagi2 bgun selalu singa yg kejutkan.. aaauuuumm.. sure tjaga punyer... walaupun zoo ni belakang umah ajer tp kita baru 2x pegi.. belum lg mrase pegi time malam..

    ReplyDelete
  3. Yan last gi zoo negara awal thn. bawa kedua2 anak..wah mmg kecoh betul. nak2 lak yg abg nie xnk balik. kt pintu kuar melalak2..adoii..malu betul time tu anak jd tumpuan org...yelahkan tkut diorg ingat yan pukul anak lak..hehehe..pedahal anak x nk blk tu..time nie zoo dh nk tutup..duk dlm zoo nie pun berjam2..naik lenguh kaki...huhuhu

    ReplyDelete
  4. nmpk u lai cumel plak heeeheh

    ReplyDelete
  5. Gambar ni time reena peknen kan ariana ye, reena glowing seri ibu mengandung :) alala manje nye danish


    *klik disney for reena yay

    ReplyDelete
  6. patut la ada danish sorang jer.. hihi :)

    ReplyDelete
  7. reena, confirmed your husband!!! Akak nampak dia kat pasar tani last Saturday... hehehe ... rajin sungguh!!!

    ReplyDelete
  8. akak ni aktif btol.
    tgah2 prgnant pun mcm2 tmpat die bleh pgi.
    hehe

    ReplyDelete
  9. uitt..mmg lasak sis ni..brutal..!!hehe..da berzaman xgi zoo..ms kecik2 rajin ayah bw gi sana..tgk 'kwn2' ramai kt sana..hehehe...selamat berpantang ye sis n slmt kuruskn bdn..=)

    ReplyDelete
  10. loveaqsha - akk nih mmg suke jenjln yang.. even pg zoo pon akk lyn je.. sbm pegi zoo wktu nih... last akk pg pon ms umo 10 taun... nih kire ngimbau kenangan kecik2 gak nih... hihi...

    lana - iyeke yang?? meh sini bg address.. mane tau bole serbu umah lana... haha..

    yanmie - haha.. seb baekla danish ok... smpi tertido2 dia wktu kita org on the way nak exit tuh... lotih jln agknye...

    elyn - haha... gumok adela yang...

    kak scha - a'ah sis... danish mmg manje sgt dgn kite... even dah ade adek nih... jeles m'mnjg dia... thanks sis for click2...

    zuhaini - haha... skrg dah 3...

    teratak hami - haha.. hubby kite mmg rajin kak... dolu2 kita org pg psr sm2... skrg nih dah sshla sket...

    cik manis - akk mmg suke jln2 yang... exercise... hihi...

    chumell - bile nak jmpe kwn2 lgk?? hihi... kalo pg..kem slm kwn2 yek yang...anywy tenkiuu...

    ReplyDelete
  11. hepi la danish ke zoo ek sis...
    me dah pernah bawa sapphire ke zoo...
    berjam2 dok dlm tu, bila nak kuar tak nak kuar sib baik makan pujuk hehehehehe

    ReplyDelete
  12. kita nengok akak reen ni memang lawo giler dan manja sesangat la. jeles la plak ,sy tak de la manja macam ni rasenya. camana nak kasi manja ha.. he he he he
    ayong kl

    ReplyDelete
  13. rasp - haha... sabo ajela kan sis...

    ayong - alohai yang... malunye akk... takdela manje sgt... manje skt2 je... ekekeke... manje pd yg syg gitu... ptuii...ptuii...ptuii...

    ReplyDelete

- Terima kasih sebab sudi baca bebelan i
- Semua komen akan diluluskan oleh Cikgu Beso sebelum dipublish.
- I sedaya-upaya akan jawab semua komen / pertanyaan korang (walaupun kadang-kadang tu lambat) takde seksateri lah katakan :P
- Untuk kawan-kawan yang selalu jenguk i, korang memang kawan yang baik! :')
- Untuk Anonymous, it is nice if you can leave your NAME :) Thanks!

“ORANG YANG TIDAK SUKA MENGHORMATI ORANG LAIN, ADALAH ORANG YANG TIDAK TERHORMAT. ORANG YANG DIHINAKAN ITU BELUM TENTU DIA AKAN HINA ATAU TIDAK, TETAPI PERBUATAN MENGHINAKAN ORANG ITU SUDAH MENJADI BUKTI ATAS KEHINAAN DIRI KITA SENDIRI.” (HAMKA)