Blogger templates

Nov 12, 2008

Ariana With Her Bunny


Nilah 1st bunny untuk Ariana cuddle dan gigit bile geram.
Cute macam Ariana kan?
*ihik*
Aku beli kat IKEA, regenya pon cuma rm19.90.
Nak tau nape aku pilih plushie toy nih?
Sebabnya kebanyakan plushie toy kat IKEA nih senang cuci
dan bulu dia tak mudah tertanggal.
Pengpaham ajela kan bebudak kecik nih
senang sangat allergic dengan benda-benda yang macam nih.

28 comments:

  1. ariana dah besar..
    comel dah dia...

    kakak cantek mmg slalu lepak ikea ker??
    hehhe nnti one day kita pun nak lepak ikea arr..mana tau terserempak ngan kakak cantek..hehehe

    ReplyDelete
  2. hehe..
    ariana kecik2 pun dh pndai geram..
    comel2..
    =D

    ReplyDelete
  3. ngaaaaaa comeynyaaaa!!! chubby giler!!! kalau eena yg geram cmana? LOL. cubit pp budakkkk

    ReplyDelete
  4. aduhhh comei lahhh ariana nihh geram i tgk nak je cubit2 pipi dia yg gebu tuhhh... :)

    ReplyDelete
  5. sebenornya mama dia xbg gigit mama tu kasik siap2 bunny kt ariana kn..hehhe

    ReplyDelete
  6. sis, ariana dah besar lah..gewam tgk pipi dia..ariana gigit bunny aunty gigit pipi ariana leh...

    ReplyDelete
  7. ariana comel la..sama ngan mama dia..

    ReplyDelete
  8. alalala comelnya... sama comel. boleh tertukar ni ariana dgn bunny seklai tengok

    ReplyDelete
  9. softtoy cam tu mmg elok utk bebudak, kalau yg berbulu tu yg bahaya sket...

    mmg cute pun

    ReplyDelete
  10. mmg cute!
    nak satu boleh kak??
    heheee..*WINK WINK*

    ReplyDelete
  11. hehehe..bak satu kasi haziq..comeinya arianna..brape berat skrg??

    ReplyDelete
  12. cam anak sedara akak ler.. akak beri kan dia teddy bear sweet je.. masa tu umur dia 2 bulan.. smpi sekarang dia still ngan teddy bear tu..nak tido mesti ngan teddy tu.. smpikna tinggal kepala je.. teddy tu..

    ReplyDelete
  13. wah..arianna dah pandai geget teddy bear ye..bagusla reena beli yg senang basuh..bulu2 tu kena jaga..coz baby sensitif kan..

    ReplyDelete
  14. tomeinye dia.... geramssss kat pipi tuh ;D

    ReplyDelete
  15. waahh comelnyer baby ariana...
    kalau jupe nie sure merah pipi dier kene kiss...

    have a nice day dear...

    ReplyDelete
  16. geram tgk pipi ariana.... mcm nk geget2 jerr

    ReplyDelete
  17. tomei tul lah dak tecik ni. lama akak tak der baby, bila tengok baby orang ni... mulalah geram. reena postkan ariana kat akak, semalam jer nanti akak poskan balik. hehehe..

    ReplyDelete
  18. alalala...geram la tgk arianna ni..teringin lak nak baby lg..huhuhu...reena cayunk...u've been tagged too..mmuuuaaahhhh!!!!

    ReplyDelete
  19. adoi comeynya! my son pon ada dpt present plushie dari ikea ni..ada burung kaki panjang..haha..tapi biasala boys kan..dia campak2 merata2 je

    ReplyDelete
  20. she so cute :) geram i tgk pipi dia tuhhh nak je picit2...

    ReplyDelete
  21. salam

    arianna + bunny = cute + comei :P

    ReplyDelete
  22. munirah abd - a'ah yang, dah besa kan dia, cam rase smlm je baru lahirkan ariana. akak mmg every wiken ada kat area IKEA yang, bukanlah shoppin' memanjang...tapi saje bwk dua owang bdk kecik jln2...kalo nmpk akk, tegolah k... akk nih rabun sket...hehehe

    sadi - bunny je ke yg comel sis?? hehe

    cik manis - eee...yang...bukan stkt geram je yang..siap mulut skali bising...klako sgt...

    ladyeena - dear kalo geram gigit roti jela...*ahaks*

    babysofia - opss...tang pipi tuh yang mahal tuh yang...

    sery - ekkeke...hilangla jari mama dia nanti...

    rasp - opss...gigit manje je k ..aunty

    nurmala - hehe...terpaksalah trime statement nih *sambil senyom malu2*

    mommy lily - ekekke...so far blom tertuko lagik yang....

    miss zaza - tenkiu

    akuni - a'ah...btol tuh sis...lagipon takut kena asma nanti...

    tenkiu...

    darlee zuris - nak satu yg mana yang... kalo nak ariana tggu zuris buat sendiri...opss...hehe

    yanmie - haziq boy kena main yg ganas2 sket yang...hehe... skrg ariana dah 6 kilo...

    cutemiut78 - mak aihh...tggl kepala?? ganas btol...tapi takpe tuh tandanya dia suke sgt aunty belikan tuh...

    eila@along - a'ah..yang...ariana nih sensitif sket...so kena pilih plushie toys yg sng dicuci...

    perantausepi1306 - part tuh yg mahal tuh sis...

    juice - *ihik* tenkiu aunty

    elyn - gigit kat monitor komputer jela yang...hehe

    ras-adieza - ekekek...pos ariana?? huwaa...nangis mama dia nih sis...

    cikmin - ape lagik sis, tambah lerr sorang lagik...hehe...

    nanti kite buat k sis...

    supermummy - danish pon sama sis...boys mmg nympah sket dgn benda nih...hehe

    babysofia - picit kat skrin komputer jela sis...hehe... lepas geram gituw...

    @liyannuar - sis nak ke, plushie toy tuh??...hehe

    manje - *ihik* tenkiu yang....

    ReplyDelete
  23. tomeinye bb>.<
    bestla akak ade mahligai sendirikn^o^
    sy teringin sbnrnyetp parents xbg green lite lg laT_T

    ReplyDelete
  24. arianna dh fontelll...sian kt bunny tu kene geget.

    ReplyDelete
  25. hehe..comelnyer...niesha teringin nak gi ikea gak la..lgpun nk pindah umah..leh la cari brg yg tiut miut cm bunny tu..hehe

    rumah kat ttdi jer tp tak pegi2 lagi ikea..hmmph..rugi tul..

    ReplyDelete

- Terima kasih sebab sudi baca bebelan i
- Semua komen akan diluluskan oleh Cikgu Beso sebelum dipublish.
- I sedaya-upaya akan jawab semua komen / pertanyaan korang (walaupun kadang-kadang tu lambat) takde seksateri lah katakan :P
- Untuk kawan-kawan yang selalu jenguk i, korang memang kawan yang baik! :')
- Untuk Anonymous, it is nice if you can leave your NAME :) Thanks!

“ORANG YANG TIDAK SUKA MENGHORMATI ORANG LAIN, ADALAH ORANG YANG TIDAK TERHORMAT. ORANG YANG DIHINAKAN ITU BELUM TENTU DIA AKAN HINA ATAU TIDAK, TETAPI PERBUATAN MENGHINAKAN ORANG ITU SUDAH MENJADI BUKTI ATAS KEHINAAN DIRI KITA SENDIRI.” (HAMKA)