Blogger templates

Jan 2, 2010

Container Breakfast Hello Kitty

Ari tuh waktu lunch, sempat la jap cabut pegi Berjaya Time Square kononnye nak pegi Borders carik magazine, tah cane terbeli mende laen plak... ahakss... *tuh... memang slalu terjadi....*. Ape aku beli?? hah... nihla dia container hello kitty untuk isi makanan bekpes aku.
Gara-gara sekarang nih tengah mengikuti program diet 'murahan' anjuran aku sendiri *ahakss...* so, menu feberet bekpes terpaksa direject dan digantikan dengan sandwich dan biskut...hihi... nih kiranye kalo pakai bekas bekal yang chomel cam gini akan menambahkan semangat aku untuk terus berdiet dengan jayanye... dan mengelakkan rase tensen bile melihat opismate aku membedal nasi lemak dengan rakusnye... *opsss... sape tuh?? haha*
 Eee... tak sabo plak nak prepare bekpes tuk hari isnin nih... *tengok... benda chomel nih memang buat aku bersemangat* Emm... nanti nak testing skali benda kat bawah nih untuk goreng telo...
Okiee... kengkawan nanti aku tunjuk ngupe bekpes aku k... bye....

11 comments:

  1. Reena, good luck utk proses diet!!! Jangan jeleng-jeleng kat opismate yg makan nasi lemak tu... hehe

    ReplyDelete
  2. kakkk
    kita dah nak beli ari tu tau bekas ni
    pastu kan..si hanif tu ckp..
    tutup xkuat la apa semua kan..
    terus cam down...
    tp dah berniat nnti nak beli gak kalau jalan sorang2x..hahha..

    ReplyDelete
  3. chaiyook!!2x yang.. jgn isi container bertukar ke nasi lemak sudahlah yer.. hak hak hak

    ReplyDelete
  4. oh reena..minta betui dgn hello kitty eks..tapi comel la bekas tu..kite klik samsung awk..

    ReplyDelete
  5. comel la bekas hello kitty tu..barang akak semua comel comel :)

    ReplyDelete
  6. u nak diet...
    dah kurus bertambah kurus nanti...
    tolong buatkan bekfas utk i skali leh hehehehehe

    ReplyDelete
  7. tak sabar nak tgk contoh bekpes dia...tgk LIVE boleh tak? ;)

    ReplyDelete
  8. kf - tak salah kan??

    sis hami - haha... org yg rakus mkn nasi lemak tuh... tergelak beso bc entry nih taw sis...

    cik mun - akk.. sgt menggalakkan... haha...

    lana - a'ahkan.. bole je... bile dah abes tempoh diet... hihi...

    tihara - minat sgt2 taw.. sbb kiuttt...

    cik epal - owh... tenkiu yang... hihi..

    rasp - haha... bile sis suh buatkan lgkla bertambah kurus.. kol bape nak kena bgn ek??

    ajee - bole je yang... tp tak smpt lgk nak prepare.. gara2 kekecohan melanda mggu nih...

    ReplyDelete
  9. comelnya bekas ni.
    hihi.

    kalo nk letak mknan ni mst ase syggg je sbb comel sgt.

    huhu
    :)

    ReplyDelete
  10. akak beli kat times square?
    tingkat bpe ek?
    slalu sy pegi Daiso kat IOI Puchong je kalau nk dpt kan stuff2 comey2 tu...

    ReplyDelete

- Terima kasih sebab sudi baca bebelan i
- Semua komen akan diluluskan oleh Cikgu Beso sebelum dipublish.
- I sedaya-upaya akan jawab semua komen / pertanyaan korang (walaupun kadang-kadang tu lambat) takde seksateri lah katakan :P
- Untuk kawan-kawan yang selalu jenguk i, korang memang kawan yang baik! :')
- Untuk Anonymous, it is nice if you can leave your NAME :) Thanks!

“ORANG YANG TIDAK SUKA MENGHORMATI ORANG LAIN, ADALAH ORANG YANG TIDAK TERHORMAT. ORANG YANG DIHINAKAN ITU BELUM TENTU DIA AKAN HINA ATAU TIDAK, TETAPI PERBUATAN MENGHINAKAN ORANG ITU SUDAH MENJADI BUKTI ATAS KEHINAAN DIRI KITA SENDIRI.” (HAMKA)